Vi fixar det mesta!

DIAMÖND BYGG

Vi är din kompletta samarbetspartner!

 

Vad kul att du har hittat hit!

Diamönd Bygg är ett bygg och städföretag med två inriktningar. Den ena består av hemstädning samt flyttstädning. Den andra avdelningen inriktar sig på bodstädning, byggstädning, grovstädning, logistik, renovering och rivning.
Vi ser fram emot att träffa er på ett möte för att berätta mer om oss, vad vi kan erbjuda samt se vilka samarbeten vi skulle kunna ingå. Jag är säker på vi kan erbjuda er hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

CERTIFIERINGAR
Tydligt miljötänk och certifieringar och behörigheter gör oss till en
attraktiv partner...

Totalansvar - Vi är din partner

Vi hjälper er från idé till verklighet - och är med hela vägen... viktigaste för oss är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd i byggprocessen - hela vägen.
Våra hantverkare har givetvis alla behörigheter och certifikat – Byggkeramikrådet, Plattsättningsentreprenörers Riksförbund, Elsäkerhetsverket, Säkervatten samt ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa skadeförsäkring. Med detta kan ni känna er trygga med att er renovering utförs helt enligt alla gällande branschregler..

Priser varieras och det beror naturligtvis på storlek och hur länge projektet varar. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda olika tjänster inom bygg och renovering. Vi har ROT avdrag så vi skickar in alla blanketter så du behöver inte oroa dig när du anlitar oss. Du kan alltid kontakta oss via telefon eller maila oss, vi svarar så fort som möjligt och återkopplas till dig. Höga krav har vi på oss själva för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har alltid ett stort fokus på kvalitet och miljö och försöker alltid använda oss av så miljövänliga metoder och material som möjligt.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med att förvandla ditt hem!
Cristopher A
VD & Projektledare
073 894 24 70
cristopher@diamondbygg.se